Srečanje in skupščina Združenja ortopedov SZD

Datum:29. november 2019
Ura:09:00
Organizator:Združenje ortopedov SZD
Lokacija:Novo mesto
Kotizacija:za člane Združenja ortopedov je ni

Spoštovani člani Združenja ortopedov SZD!

Naslednje stanovsko srečanje Združenja ortopedov bo potekalo v petek, dne 29.11.2019, v nekoliko drugačnem okolju, v Tovarni zdravil Krka v Novem mestu. Gostitelji bodo poskrbeli ne samo za ustrezno izobraževalno okolje, temveč tudi za zanimiv ogled visoko-tehnološke tovarne zdravil in za pogostitev, za kar se jim v Združenju ortopedov najlepše zahvaljujemo!

Srečanje bomo odprli s “Šolo kolenske endoprotetike”, ki je v prvi vrsti namenjena vsem specializantom ortopedske kirurgije oz. zdravnikom v procesu strokovnega usposabljanja na področju artroplastike kolenskega sklepa. Glavne mentorje naprošamo, da spodbudijo specializante k zanesljivi udeležbi.

Učnemu modulu bo sledilo kosilo in ogled Tovarne zdravil Krka.

Popoldanski program je zasnovan kot mini-simpozij na strokovno temo “Ortopedske onkologije” z vabljenimi predavatelji tudi izven naše sekcije. V predavanjih se bomo dotaknili ustrezne obravnave pacientov s tumorsko problematiko mišično-skeletnega sistema v slovenskem prostoru.

Simpoziju bo sledila “Skupščina Združenja ortopedov”, kjer bomo obravnavali aktualno ortopedsko problematiko in razglasili najboljše nacionalne raziskovalne projekte.

Prijave sprejemamo na zdruzenjeortopedov.szd@gmail.com. Ob prijavi prosimo navedite, ali se boste udeležili kosila in/ali večerje. Kotizacije za člane Združenja ortopedov ni. ZZS je za udeležbo na srečanju predvidela 5 kreditnih točk.

Prosimo za pravočasne prijave, saj moramo gostitelju do 19.11.2019 sporočiti število udeležencev na kosilu oz. večerji.

Program najdete na spletni povezavi: http://zdruzenje.ortopedov.si/?p=621

Vljudno vabljeni v čim večjem številu!