8. tečaj ukrepov zdravstva ob velikih nesrečah / 8th Slovenian MRMI Course - SZD
Show menu

8. tečaj ukrepov zdravstva ob velikih nesrečah / 8th Slovenian MRMI Course

Datum:
25 - 27. Jan 2018 
Organizator:
Sekcija UZVN / MRMI 
Lokacija:
Novo mesto 
Kotizacija:
200 EUR

25.-27. januar 2018/ 25th-27thof January 2018


>PRIJAVA NA TEČAJ


Časovnica:

Objava programa in začetek prijav: 01.12.2017

Število udeležencev je omejeno, prostih je še

  • prehospitalni del: 0 mest (tudi pogojne prijave so zaključene) 
  • hospitalni del: 0 mest (sprejemamo samo še pogojne prijave)

zato bo zbiranje prijav za tečaj potekalo do zasedbe prostih mest. Podatke o udeležencih boste vpisali v spletno prijavnico, ki jo izpolnite.

 

Za vse, ki se niste uspeli prijaviti: v času 16.-17.marec 2018 bo potekal enakovreden tečaj Kemijskih nesreč. Natančnejše objave (tudi glede prijav) po zaključku MRMI tečaja!

 

POZOR

Prijave potekajo izključno on-line! Ko vnesete potrebne podatke dobite izpolnjeno prijavnico po e-pošti .

Z 8. tečajem UZVN/MRMI uvajamo tudi predtečaj uporabe radijskih zvez. Vsi, ki bi se želeli izuriti tudi na tem področju, se označite pri prijavi na tečaj! Število mest je omejeno na 40, tako da prosimo,  da se prijavite le tisti, ki to potrebujete! Vsi prijavljeni na predtečaj, skrbno preberite navodia, saj bo registracija v četrtek 25. januarja 2018 potekala drugače! Trenutno je na predtečaju radijskih zvez PROSTIH ŠE 11 mest!

Samoplačnikom ni potrebno pošiljati zgoraj omenjene prijavnice, prejeli boste predračun in s plačilom potrdite prijavo.

Ker se tečaj odvija v varovanem področju vojašnice Franca Uršiča v Novem Mestu, je za vsakega udeleženca potrebno poleg imena in priimka nujno navesti tudi datum in kraj rojstva.


NASTANITEV

Zdravilišče Dolenjske Toplice nudi udeležencem tečaja poseben popust! Za rezervacije kliknite in se prijavite na booking@terme-krka.si, naslov e-sporočila: MRMI; navedite, da ste Udeleženec MRMI tečaja in rezervirajte termine. Terme Dolenjske Toplice garantirajo namestitev za rezervacije prejete do 10.01.2018!

Pomembno:

Ker je število mest omejeno, bo vaša registracija potrjena šele po prejemu plačila, če je plačnik fizična oseba, oziroma po prejemu potrjene naročilnice, če je plačnik pravna oseba.


Prijava na e-novice