59. Tavčarjevi dnevi 2017 - SZD
Show menu

59. Tavčarjevi dnevi 2017

Datum:
9 - 11. Nov 2017 
Organizator:
Katedra za interno medicino 
Lokacija:
Kongresni center St. Bernardin 

Napredek na področjih interne in družinske medicine je hitrejši, kot kdajkoli prej, zato se družinski zdravniki in internisti v vsakdanji praksi soočamo z vedno večjimi izzivi. Vsebino Tavčarjevih dnevov vsako leto prilagajamo potrebam specialistov in specializantov družinske in interne medicine. Tavčarjevi dnevi so namenjeni posredovanju novosti s področja interne medicine in drugih sorodnih medicinskih strok ter oblikovanju skupnih stališč, ki so osnova za strokovne smernice.

 Na srečanju bodo vodilni strokovnjaki s posameznih področij predstavili pregledna predavanja, najnovejše smernice in klinične poti, lahko boste zastavili vprašanja in predstavili svoje dileme v okviru pogovorov s strokovnjaki ter prejeli izvrsten zbornik prispevkov, ki vsako leto obsega preko 300 strani in vsebuje pregledne prispevke, algoritme in dodatna orodja, ki bodo obogatili vaše znanje in izboljšali obravnavo vaših bolnikov.

Vljudno vas vabimo tudi k aktivnemu sodelovanju v obliki posterjev ali ustne predstavitve zanimivih primerov. Rok za oddajo izvlečkov v presojo za sprejem postrskih predstavitev je 11. september 2017.


Dodatne informacije in oddaja prispevkov:  www.tavcarjevidnevi.siPrijava na e-novice