8. tečaj ukrepov zdravstva ob velikih nesrečah / 8th Slovenian MRMI Course - SZD
Show menu

8. tečaj ukrepov zdravstva ob velikih nesrečah / 8th Slovenian MRMI Course

Datum:
25 - 27. Jan 2018 
Organizator:
Sekcija UZVN / MRMI 
Lokacija:
Novo mesto 
Kotizacija:
200 EUR

25.-27. januar 2018/ 25th-27thof January 2018

Časovnica:

Objava programa in začetek prijav: 01.12.2017

Število udeležencev je omejeno,

  • prehospitalni del: 60
  • hospitalni del: 30

Zato bo zbiranje prijav za tečaj potekalo do zasedbe prostih mest. Podatke o udeležencih boste vpisali v spletno prijavnico, ki jo izpolnite.

Samoplačnikom ni potrebno pošiljati prijavnice, ampak je dovolj, da pošljejo svoje podatke (ime, priimek, datum in kraj rojstva) ter na kateri del tečaja se prijavljajo (hospitalni / prehospitalni) na mrmi@szd.si. Prejeli boste predračun in s plačilom potrdite prijavo.

Ker se tečaj odvija v varovanem področju vojašnice Franca Uršiča v Novem Mestu, je za vsakega udeleženca potrebno poleg imena in priimka nujno navesti tudi datum in kraj rojstva.


NASTANITEV

Zdravilišče Dolenjske Toplice nudi udeležencem tečaja poseben popust! Za rezervacije kliknite in se prijavite na booking@terme-krka.si , naslov e-sporočila: MRMI; navedite, da ste Udeleženec MRMI tečaja in rezervirajte termine. Terme Dolenjske Toplice garantirajo namestitev za rezervacije prejete do 07.01.2018!

Pomembno:

Ker je število mest omejeno, bo vaša registracija potrjena šele po prejemu plačila, če je plačnik fizična oseba, oziroma po prejemu potrjene naročilnice, če je plačnik pravna oseba.


Prijava na e-novice